یونیت تولید ماست

یونیت تولید ماست

واحد تولید ماست دارای دو بخش پاستوریزاتور و دستگاه پرکن ماست میباشد.

پاستوریزاتور
پاستوریزاسیون یا پاستوریزاتور یکی از بخش های مهم فرآیند عملیات حرارت دهی شیر و سایر محصولات لبنی می باشد. اگر عملیات پاستوریزاسیون یا پاستوریزاتور به درستی انجام پذیرد شیر پاستوریزه شده زمان طولانی تری قابل استفاده خواهد بود.

پاستوریزاسیون شیر ممکن است بر اساس استانداردهای هر کشور متفاوت باشد ولی در همه کشورها بر یک اصل استوار است که عملیات حرارت دهی به شیر به گونه ای باشد که میکرو ارگانیسم ها و تمامی باکتری های مضر از بین برود بدون اینکه به کیفیت محصول آسیب برسد.

دستگاههای پاستوریزاسیون یا پاستوریزاتور با ظرفیت های متفاوت از ۵۰۰ الی ۱۰۰۰۰ لیتر در ساعت تولید می شود

مزایا:

مصرف آب تا حجم ۷۰% کاهش یافته است.
مصرف انرژی تا ۲۵% کاهش یافته است.
ضایعات محصول تا ۳۰% کاهش یافته است.
تاثیرات زیست محیطی کاهش یافته است.
همچنین خطای انسانی با بهره گیری از سیستم هوشمند طراحی شده کاهش  یافته و نهایتا باعث افزایش طول عمر دستگاه میشود.
دستگاه پرکن ماست
دستگاه پرکن ماست یکی از بخش های واحد تولید ماست یا به اصطلاح یونیت تولید ماست میباشد که جهت پر کردن ظروف ماست در ابعاد مختلف یا سطل ماست استفاده می شود.